Bedrijfsnieuws

GD Group neemt VPL Het Woud over

GD Group heeft Veterinair Parasitologisch Laboratorium (VPL) Het Woud overgenomen. VPL Het Woud is het enige diergeneeskundige laboratorium in Nederland dat volledig is gespecialiseerd in de diagnostiek en bestrijding van maagdarmwormen.

Het in Groesbeek gevestigde Veterinair Parasitologisch Laboratorium Het Woud is in 2008 opgericht door dierenarts en parasitoloog Wicher Holland en Barbara van der Eerden die ook dierenarts is en veel ervaring heeft in laboratorium- en kwaliteitsmanagement. De belangrijkste activiteit van het laboratorium is het geven van wormbestrijdingsadviezen gebaseerd op wormeitellingen in de mest van paarden, schapen, honden, katten en kippen. Binnen GD Group blijft VPL Het Woud de huidige dienstverlening als zelfstandig laboratorium voortzetten.

GD Group is het moederbedrijf van Royal GD, GD Labnet, Van Haeringen Group, Anymal en Litams. Naast uitbreiding van activiteiten in eigen land ziet GD Group ook mogelijkheden voor verdere internationale groei. Van Haeringen Group heeft dochterbedrijven in Duitsland, België en Noorwegen. GD Group realiseerde in 2021 een geconsolideerde omzet van 80 miljoen en telt circa 500 medewerkers.

Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: