Cursus voor jonge varkensdierenartsen

Je bent varkensdierenarts, minder dan 5 jaar afgestudeerd en bezoekt regelmatig veehouders. Jij bent de vertrouwenspersoon met een begeleidende rol. Hoe geef jij vorm aan je, naast inhoudelijke, adviserende rol richting de veehouder? Hoe zie jij je rol als erfbetreder? Hoe gaat het stellen van een diagnose?

Speciaal voor de jonge varkensdierenarts organiseert GD een cursus van 10 dagdelen. Je vergaart met deze cursus inzichten en kan deze toepassen in je vertrouwensrol op het erf.

Programma

  • Tijdens meerdere dagdelen geven Jolanda Jansen en Roeland Wessels van St. Anna Advies training over adviesvaardigheden met de focus op gedragsverandering. St. Anna Advies biedt praktisch communicatieadvies en training voor de veterinaire en agrarische sector, nationaal en internationaal. Met een team van enthousiaste en ervaren vakexperts helpen ze met de vraagstukken van nu.
  • Samen met het Veekijker-team van GD bespreek je verschillende casussen.
  • Onze afdeling R&D bespreekt samen met jou de toekomst van de diagnostiek.
  • Je krijgt een rondleiding door het laboratorium van GD en gaat aan de slag in de pathologiezaal van GD. Wat zijn de mogelijkheden én beperkingen van een sectie? Onze patholoog legt uit wat je kunt zien.

Doelgroep
Varkensdierenartsen die minder dan vijf jaar geleden zijn afgestudeerd.

Data
De cursusdagen zijn 13 april, 20 april, 11 mei, 25 mei en 15 juni 2023.

Meer informatie
Bel of mail voor meer informatie met Bas Engel, bereikbaar via 06-13817793 of via b.engel@gddiergezondheid.nl.

 

Inschrijven/meer informatie: KLIK HIER