Kennispartnerbericht van Hipra

Hipra: preventie is de toekomst

UnistrainHet farmaceutische bedrijf Hipra is ervan overtuigd dat preventie de toekomst is. Om deze reden heeft Hipra zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve preventieve oplossingen voor dierziektes op pluimvee-, varkens- en rundveebedrijven. Op deze manier kunnen negatieve effecten die deze ziektes veroorzaken, voorkomen of verminderd worden. Hipra heeft een breed scala aan zeer innovatieve vaccins een geavanceerde diagnostische service en eigen lijn van diagnostische kits.

Zeer innovatieve producten (vaccins)

Hipra onderscheidt zich door haar sterke specialisatie in vaccins. Hipra onderzoekt, ontwikkelt en produceert levende en geïnactiveerde vaccins met een hoge toegevoegde waarde voor landbouwhuisdieren, met name varkens, herkauwers en pluimvee. Bij de productie hiervan worden de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen toegepast.

Geavanceerde diagnostische service

Hipra biedt haar klanten een geavanceerde diagnostische service aan, Diagnos. Diagnos ontvangt en analyseert monsters om onze klanten te helpen bij het nemen van maatregelen om de gezondheid van dieren te garanderen. Hipra heeft drie diagnostische centra die zijn uitgerust met de modernste technologie ( serologische analyses, moleculaire diagnostiek door real time PCR en analyse door genetische sequentiebepaling van de belangrijkste ziektekiemen in voedselproducerende dieren).

Eigen lijn van diagnostische kits

Hipra heeft een eigen lijn van diagnostische kits : CivTest. Deze reagentia voor veterinaire diagnostiek zijn ontwikkeld door Hipra’s eigen R&D afdeling in samenwerking met diverse toonaangevende laboratoria en gevalideerd door Diagnos.

Hipra
Over Hipra
HIPRA is een diergeneeskundig farmaceutisch bedrijf dat zich toegelegd heeft op het onderzoek, de productie en het op de markt brengen van producten voor de wereldwijde diergezondheid.

Gerelateerd