Bedrijfsnieuws | Mensen

Frans Meulders nieuwe Clustervoorzitter Landbouwhuisdieren bij KNMvD

Frans Meulders is gekozen tot Clustervoorzitter Landbouwhuisdieren in het bestuur van de KNMvD. Per 10 juni van dit jaar begint hij met zijn nieuwe taak. Dat meldt de KNMvD.

“Na enkele jaren in de Vakgroep Varken en mijn integratie in de co√∂peratie Varkensartsen, ambieer ik deze functie waarin ik mijn kwaliteiten en ervaringen veel breder kan inzetten”, liet Meulders eerder weten op de website van de KNMvD. “Naast de ambities geschetst in het profiel voor Clustervoorzitter Landbouwhuisdieren, wil ik helpen de positie van alle dierenartsen blijvend te versterken. Want zowel in de brede maatschappelijke ontwikkelingen en discussies als in de vier grootvee-clusters zijn de komende jaren van groot belang.”

Meulders is de opvolger van John Vonk die op 1 januari stopte als Clustervoorzitter Landbouwhuisdieren. Dimitry Verduijn, voorzitter commissie Vakgroep Gezondheidszorg Herkauwer, is nog tot 10 juni Clustervoorzitter Landbouwhuisdieren ad interim.

Clusterbestuur Paard en RvA

Vivianne van Leeuwen-Beeks is in het Clusterbestuur Paard gekozen. Ook de Raad van Afgevaardigden krijgt nieuwe leden per 10 juni. In de RvA Landbouwhuisdieren komt Johan Hulzing, in de RvA DIMEO Jos Goebbels en in de RvA Gezelschapsdieren Anton Fennema en Renate Masselink-den Hollander.

Deel dit bericht: