Kennispartnerbericht van Hipra

Nieuwe website voor kennis en beheersing van PRRS

Vanaf deze maand is een nieuwe website in de lucht: www.prrscontrol.com, een compleet platform met veel en up-to-date informatie over PRRS.

HIPRA heeft dit platform ontwikkeld samen met een eigen team van PRRS experts in samenwerking met bekende specialisten van over de hele wereld. Doel was het creëren van een online ontmoetingsplaats voor alle dierenartsen die meer informatie zoeken over PRRS en de tools voor de aanpak van PRRS.

De inhoud van deze website is daarvoor opgebouwd rond verschillende aandachtsgebieden, zodat eenieder snel specifieke informatie kan vinden. Voorbeelden van deze aandachtsgebieden zijn:

  • PRRS knowledge, met up-to-date en wetenschappelijke informatie over PRRS en de mening van experts van over de hele wereld.
  • Controlling PRRS, met  video tutorials om de kernpunten van de aanpak van PRRS duidelijk uit te leggen.

Met deze nieuwe tool bevestigt Hipra haar betrokkenheid bij de sector en bij de de aanpak van PRRS in het bijzonder en versterken we de positionering als referentie in preventie voor Diergezondheid.

Hipra
Over Hipra
HIPRA is een diergeneeskundig farmaceutisch bedrijf dat zich toegelegd heeft op het onderzoek, de productie en het op de markt brengen van producten voor de wereldwijde diergezondheid.