Bedrijfsnieuws | Mensen

KNMvD: nieuwe bestuursleden clusters en RvA

De KNMvD heeft de uitslag van de verkiezingen voor de clusterbesturen en Raad van Afgevaardigden (RVA) bekendgemaakt. De verkiezingen vonden plaats tussen 21 en 25 maart.

Thijs Manders is met 151 stemmen in het Clusterbestuur Landbouwhuisdieren gekozen en Tjesse van der Leij met 85 stemmen in de RvA Landbouwhuisdieren; in de RvA Landbouwhuisdieren staat nog een vacature open.

Thibault Frippiat  is met 94 stemmen gekozen als voorzitter van het Clusterbestuur Paard. In de RvA Paard komt Peter van Oijen als nieuw lid, hij kreeg 84 stemmen.

In het Clusterbestuur Dimeo zijn Merel van Nieuwenhuijzen-Visschers  en Joke Remijnse-Poffers gekozen met respectievelijk 66 en 71 stemmen. In de RvA Dimeo komt Kim Koman (93 stemmen).

Paul Mandigers kreeg 193 stemmen en wordt voorzitter van het Clusterbestuur Gezelschapsdieren. In dit clusterbestuur staat ook nog een vacature open.

De nieuwe bestuursleden en RvA-leden worden formeel benoemd tijdens de vergadering van de RvA op 2 juni. Tijdens deze vergadering worden ook Dimitry Verduyn (Clusterbestuur Landbouwhuisdieren) en Bart de Ruiter (Clustervoorzitter DIMEO) herbenoemd voor een tweede termijn.

Deel dit bericht: